Нов софтуер на Siemens ускорява ротационната ангиография

 

Иновацията води до намалявaне облъчването на пациентите и дава по-ясни ангиографски резултати

Сектор Здравеопазване на Siemens въведе нова функция на ангиографа Artis zeego, който е единствената интервенционална система на пазара с роботизирана технология. Благодарение на новото приложение syngo DynaCT 360, за първи път ангиографска система може да се завърти на 360 градуса за 6 секунди и да осигури компютърно томографски сечения с поле на визуализация с размер 35/25 см.

Революционният софтуер е базиран на syngo DynaCTтехнология за ротационна ангиография на Siemens, която създава компютърно томографски сечения от приблизително 400 образа и дава възможност за изключително прецизна диагностика.

Иновацията намалява времето и нивото на облъчване на пациента с над 50%. Така пациентите не са принудени да задържат дъха си и получените образи са ang="bg-BG">по-ясни и с по-малко артефакти от движение. Количеството на използваното контрастно вещество е значително по-малко и високото качество на образа на меките тъкани улеснява биопсиите и аблациите.

Syngo DynaCT 360 предоставя голямо поле на визуализация, което прави апарата изключително прецизен. Лекарите имат възможност да видят цели органи по време на терапията, както и тумори и техните кръвоносни съдове.

 

Category: