PrintStar отличия за комуникационния отдел на сектор „Здравеопазване”

Сектор „Здравеопазване” на Siemens беше отличен с награда PrintStar за книгата: „Технологичното преживяване SOMATOM Definition AS”. Наградата на германската печатарска индустрия за иновации е едно от най-важните индустриални отличия в немскоговорящите страни.

Комуникационният отдел на сектор „Здравеопазване” на Siemens (H CC 4) спечели отличието в конкуренция с 350 компании. H CC 4 създаде книгата за целите на звено „Компютърна томография”. Книгата предоставя на рентгенолозите изчерпателни обяснения във връзка с технологиите, използвани в компютърната томография. „На почти всяка страница от книгата, базирани на реалността ефекти и функции демонстрират изключителните характеристики на новия компютърен томограф Siemens SOMATOM”, обясни журито във връзка с решението си. Книгата не е “pop-up” книга за игра, тя е произведение на технологиите, използващо различните методи на обработка за идеалното представяне на функциите на продукта и начина му на работа.

Книгата „Технологичното преживяване SOMATOM Definition AS” предоставя на рентгенолозите поглед към технологиите, използвани в компютърната томография
Наградите Printstar се връчват в 13 категории, като включват и четири специални отличия. Носители на наградите са печатници, криейтив агенции, фотографи, компании за следпечатна обработка, образователни институции, доставчици и изпълнители на най-иновативните печатни медии.

 

Category: