Сектор „Здравеопазване“ на SIEMENS организира клинични семинари за медицински специалисти в Интернет

Всеки месец Сектор Здравеопазване на Siemens ще организира уеб семинари за специалисти в реално време, които ще предоставят възможност на всеки срещу безплатна регистрация в Интернет, да научи полезна информация и да споделя опит със световни експерти от различни клинични области .

На 19 май уеб семинарът е посветен на триизмерната томосинтеза при рак на гърдата и ще бъде представен от проф. д-р Йорг Баркхаузен, директор на клиниката по радиология и нуклеарна медицина към университетската болница „Шлезвиг-Холщайн, Любек (Германия).

Цифровата гръдна томосинтеза съчетава предимствата на мамографията с възможностите за триизмерна образна диагностика, като подобрява откриването и характеризирането на огнищни лезии. В този уеб семинар може да се научи повече информация за принципа на томосинтеза, по какво се различава от двуизмерната мамография и потенциалните клинични приложения.

Всеки, който желае да участва в семинара, може да се регистрира безплатно на:

https://webinar.netviewer.com/Pages/WebinarRegistration/WebinarRegistration.jsf?webinarid=pYpaH5kYvv4zSCLCMP6Hdtdyc7WwXl9ftSXKXO1uW0